• Agar-Agar 25g

Agar-Agar

Agar-agar ir bez smaržas, balts pulverveida produkts. Tam nevajag pievienot cukuru, lai pagatavotu želeju un tas strauji nesamazinās, ja to karsē. Agar-agar nepaaugstina viskozitāti ( staipīgumu), ja to atdzesē līdz sarecēšanas temperatūrai (35*C - 42*C). Ir iespējams pārtraukt karsēšanas procesu un vēlāk to atsākt. Tas ir pH neitrāls.

Pielietojums:

  • Putotos krēmos
  • Želejās
  • Marmelādēs
  • Konditorejas
  • Izstrādājumos
  • Olu krēmos
  • Saldējumos
  • Kūkās
  • Sviesta mīklas pagatavošanai
  • Piena
  • Kakao
  • Džema
  • Saldētu augļu pagatavošanai
  • Augļu konservos
  • Dārzeņu konservos
  • Tomātu mērcēs
  • Aukstās gaļās
  • Zivju konservos

Lieto, lai uzlabotu pasniedzamā ēdiena izskatu, lai tas turētos viendabīgā masā, stabilizētu sabiezējošos šķidrumus, uzlabotu sarecēšanu.

Sastāvs

  • Kloidāls šķidrums, kurš izvilkts no jūras aļģēm.

Tilpums 25g

Ražots Taizemē

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML apzīmējumi neatbalstās! Izmantojiet parastu tekstu.
    Slikti           Labi

Agar-Agar 25g

  • Ražotājs: Taizeme
  • Modelis: HS16112
  • Pieejamība: Ir veikalā
  • 2.50€


Tagi: Konditorejas piedevas