• Hon Dashi - zivju buljons

Hon dashi,

pie mums atceļojusi no Āzijas un vēljoprojām nav bieži sastopama ārpus tās. Parasti tas tiek izgatavots no žāvētas brūnāļges (Konbu) un kaltētas peldbaseina tunzivs (Bonito). Pielietojums nav sarežģīts, lai iegūtu vislabāko aromātu un garšu, pievienojiet Hon Dashi gatavošanas beigās. Taču tikai dažas granulas, jo tās ir ārkārtīgi koncentrētas.

Pat tad, kad iegādājaties pavārgrāmatu un tieši sekojat receptēm sanāk mazliet savādāka maltīte nekā jūs ēdāt restorānā? Hon Dashi ir viena no slepenajām receptēm, kas padara restorāna ēdienus tik neatkārtojami gardus!

No sirds iesakam izmēģināt:

  • Miso zupā
  • Japāņu nūdelēs
  • Tempuras mērcē
  • Japāņu stila omletē
  • Kopā ar ceptiem rīsiem
  • Gaļas un/vai dārzeņu sautējumos
  • Makaronu vai nūdeļu zupā
  • Vai ar lielāko daļu japānu virtuves ēdienu

Ražots Āzijā

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML apzīmējumi neatbalstās! Izmantojiet parastu tekstu.
    Slikti           Labi

Hon Dashi - zivju buljons

  • Ražotājs: Japāna
  • Modelis: KA80027
  • Pieejamība: Pieejams
  • 3.10€


Pieejamie varianti


Tagi: Garšviela