• Hon Dashi - zivju buljons

Vai jūs kādreiz sajūtat, ka šefpavāri neatklāj savas slepenās sastāvdaļas, kad tie publicē savas receptes? Pat tad, kad  iegādājāties pavārgrāmatu restorānā, tieši sekojat receptēm, tomēr iznāks mazliet savādāka maltīte nekā jūs ēdāt restorānā? Hon Dashi ir viena no šīm slepenajām sastāvdaļām, jo ​​tā nav plaši pieejama ārpus Āzijas. Pielietojums ir ļoti vienkārš, lai iegūtu vislabāko aromātu, pievienojiet Hon Dashi gatavošanas beigās. Bet tikai dažas granulas, jo granulas ir ļoti koncentrētas. Kas ir Hon  Dashi?  Parasti izgatavo no žāvētas brūnaļģes (Konbu) un kaltētas peldbaseina tunzivis (Bonito). Tas tiek izmantots visur japāņu virtuvē un to var izmantot kā līdzvērtīgu buljonu klasiskajā rietumu gatavošanā. Ir bez lipekļa un satur maz tauku daudzumu.


Hon Dashi ir daudzpusīga garšviela. To lieto Miso zupai, makaronu zupai, gaļas un dārzeņu sautējumam, nūdelēm, tempuras mērcē, japāņu omletēm un ceptiem rīsiem. ir lielāko daļu iecienītāko japāņu ēdienu bāze.

Ražots Āzijā

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML apzīmējumi neatbalstās! Izmantojiet parastu tekstu.
    Slikti           Labi

Hon Dashi - zivju buljons

  • Ražotājs: Japāna
  • Modelis: KA80027
  • Pieejamība: Pieejams
  • 3.10€


Pieejamie varianti


Tagi: Garšviela