Melnais graudu pipars,

pie mums vispazīstamākais piparu grauds izrādās ir vīnogu dzimtas krūmu ogas, kuras novāktas vēl nenogatavojušās.

Tie veicina olbaltumvielas saturošu produktu, piemēram, gļas, sagremošanu. Jo tie aktivizē skābes izdali kuņģī un tievajās zarnās. Kā arī uzlabo ēstgribum stiulē vielmaiņu. Tos var lietot arī kā piparu plāksteri vai ziedē, kas palīdz ar reimatiskām un neiralģiskām sāpēm.

Iesakām tos izmēģināt:

  • Zupām
  • Mērcēm
  • Marinātiem
  • Sautējumiem
  • Salātiem
  • Gaļas ēdieniem
  • Saldajiem ēdieniem
  • Zivju ēdieniem
  • VISIEM ĒDIENIEM

Veselus piparus pievieno ēdiena gatavošanas laikā, savukārt maltus - īsi pirms ēdiena pasniegšanas. Piparus ieteicams glabāt hermētiski noslēgtā traukā, vēsā un sausā vietā. Piparu graudus var uzglabāt ilgi, bet maltus piparus ieteicams izlietot trīs mēnešu laikā.

Ražots Brazīlijā

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML apzīmējumi neatbalstās! Izmantojiet parastu tekstu.
    Slikti           Labi

Melnais pipars (malts)

  • Ražotājs: Vācija
  • Modelis: 1PIPMM50
  • Pieejamība: Ir veikalā
  • 1.30€


Pieejamie varianti


Rekomendējamās preces

Kajenas pipars (malts)

Kajenas pipars (malts)

Kajenas pipars (malts), kas pie mums atceļojuši no Dienvidamerikas, taču tiek kultivēti arī tu..

1.10€aaaaa

Zaļie graudu pipari

Zaļie graudu pipari

Zaļie graudu pipari, tie ir vīteņaugi, kas savvaļā var izaugt vairāk nekā 20 m augstumā. Tie a..

1.15€aaaaa

Melnais pipars (malts)

Melnais pipars (malts)

Melnais graudu pipars, pie mums vispazīstamākais piparu grauds izrādās ir vīnogu dzimtas krūm..

1.30€aaaaa

Tagi: Garšvielas, garšvielu maisījumi gaļai

Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtības. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. LASĪT VAIRĀKX