• Dilles

Dillēm raksturīgo garšu un izteikto garšu nodrošina ēteriskās eļļas. To izcelsmes vieta ir Vidusjūras reģions

Salāti, siltā vasaras dienā, ir kā bez dillēm un lociņiem ir kā zupa bez sāls. Dilles lieliski harmonizē un papildina gandrīz visu veidu ēdienus, dāvājot tiem košāku smaržu un garšu, kā arī to māju sajūtu vai atmiņas no vasarām pie vecmāmiņas laukos.

Iesakām mūsu gardēžiem izmēģināt to kopā ar:

  • Salāti,
  • Skābēti gurķīši ,
  • Biezpiens,
  • Jaunie kartupelīši,
  • Dekors rasolam un citiem salātiem,
  • Var papildināt jogurtu, kefīru vai kādu citu piena dzērienu,
  • Zupas,
  • Zivju ēdieni un jūras veltes

Diļļu pievienotā vērtība:

  • B12 vitamīns
  • C vitamīns
  • D vitamīns
  • Minerālvielas
  • Ogļhidrāti
  • Kālijs
  • Flavonīds, tādēļ tās ieteicams ēst katru dienu, it īpaši vasaras periodā.

Taču aktīvās vielas, brīnišķīgais aromāts un garša saglabājās arī saldētos un kaltētos diļļu zaļumos, rudens vai ziemas dienām.

Ražots Vācijā

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML apzīmējumi neatbalstās! Izmantojiet parastu tekstu.
    Slikti           Labi

Dilles

  • Ražotājs: Vācija
  • Modelis: 1DIL50
  • Pieejamība: Ir veikalā
  • 1.00€


Pieejamie varianti


Rekomendējamās preces

Diļļu sēklas

Diļļu sēklas

Diļļu sēklas, ir raksturīgas Austrumeiropas un Ziemeļeiropas valstu virtuvēm. Diļļu izcelsmes..

0.95€aaaaa

Kinza

Kinza

Kinza jeb Koriandra lapas izcelsmes vietu uzskata Vidusjūras reģionu un Tuvos Austrumus. Tā ga..

0.75€aaaaa

Pētersīlis

Pētersīlis

Pētersīlis ir divgadīgs augs. Viens no retajiem, kas bagātināts ar K vitamīnu, kas ir vitāli sva..

0.75€aaaaa

Tagi: Garšvielas