Diļļu sēklas,

ir raksturīgas Austrumeiropas un Ziemeļeiropas valstu virtuvēm. Diļļu izcelsmes vieta ir Vidusjūras reģions, taču tās varam audzēt vecmāmiņas dārziņā vai pat savā dzīvoklītī uz palodzes. Iedarbība ir efektīvāka, lietojot diļļu sēklas, ko izkaltē un gatavo uzlējumu vai saberž piestā un pievieno ēdienam.

Ja ēdienam bagātīgi tiek pievienotas dilles vai diļļu sēklas, tas labi garšos arī ar nelielu sāls daudzumu. Salāti karstā vasaras dienā vai jaunie kartupelīši taču nav iedomājami bez diļļu garšas! Jo aromātiski ir ne tikai diļļu laksti, bet arī augļi, kurus dēvē par sēklām.

Pielietojums:

  • Marinādes,
  • Zupas,
  • Liķieru brūvēšana,
  • Mērces,
  • Sautējumi,
  • Medījums,
  • Salāti

Ražots Vācijā

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML apzīmējumi neatbalstās! Izmantojiet parastu tekstu.
    Slikti           Labi

Diļļu sēklas

  • Ražotājs: Vācija
  • Modelis: 1DILS100
  • Pieejamība: Ir veikalā
  • 0.95€


Pieejamie varianti


Rekomendējamās preces

Dilles

Dilles

Dillēm raksturīgo garšu un izteikto garšu nodrošina ēteriskās eļļas. To izcelsmes vieta ir Vidus..

1.00€aaaaa

Kalnumētra

Kalnumētra

Kalnumētra, kas atceļojusi pie mums no tālās Ziemeļamerikas, aug garos stublājos, kur mazie, balti..

0.65€aaaaa

Grieķu sierāboliņa sēklas

Grieķu sierāboliņa sēklas

Sastāvs: kaltētas grieķu sierāboliņa sēklas Apraksts: tas zied jūnijā un jūlijā, bet sē..

1.00€aaaaa

Grieķu sierāboliņa sēklas (maltas)

Grieķu sierāboliņa sēklas (maltas)

Sastāvs: kaltētas grieķu sierāboliņa sēklas Apraksts: tas zied jūnijā un jūlijā, bet sē..

0.60€aaaaa

Mārdadža sēklas

Mārdadža sēklas

Mārdadža sēklas, divgadīgs dzimts lakstaugs ar stāvu (60-150 cm) augstu, mazzarotu stublāju, ko..

1.10€aaaaa

Ķimenes (veselas)

Ķimenes (veselas)

Ķimenes (vesalas), kuru dabiskais izplatības reģions ir no Vidusjūras līdz Indijai, mūsdie..

0.60€aaaaa

Tagi: Garšvielas

Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtības. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. LASĪT VAIRĀKX